"
Verwondering, inspiratie, solidariteit, moed... al van bij de eerste cirkel was ik diep geroerd. Het was alsof ik iets terugvond dat ik al lang verloren was. Vol vertrouwen en met zulke zachtheid gesteund worden door wildvreemden. In een haast magische sfeer, alles mag, niets moet, de gedachten zijn vrij, en toch slaagt Nina erin om iets open te breken dat voor iedereen herkenbaar en hartverwarmend is. Er komt een kracht vrij waarmee je weer verder kan tot de volgende cirkel. Dankjewel, Nina, dankjewel sisters! 
"

HILDE

circles

 • LAMMAS live circle
  ma 01 aug.
  Gent
  01 aug. 19:00 – 22:00 CEST
  Gent, Kleine Gentstraat, 9051 Gent, Belgium
  Live circle at my sacred place! Als het weer goed is buiten bij het vuur. Ohhh, vrouwenenergie ⭕️🔥
 • LAMMAS online circle
  di 02 aug.
  Zoom
  02 aug. 20:00 – 21:30
  Zoom
  We komen samen in Bliss Sister Circle om ons met onszelf, met elkaar en met onze vrouwelijkheid te verbinden. We doen dit aan de hand van de thema's die worden aangedragen door het Keltische jaarfeest Lammas. Join the circle, sister.
 • MABON live circle
  za 17 sep.
  Gent
  17 sep. 15:00 – 17:00 CEST
  Gent, Kleine Gentstraat, 9051 Gent, Belgium
  Zaterdagavond circle at my place! Let's gather in circle to share in physical presence of each other and all that is in and around us.
 • MABON online circle
  wo 21 sep.
  Zoom
  21 sep. 20:00 – 21:30
  Zoom
  We komen samen in Bliss Sister Circle om ons met onszelf, met elkaar en met onze vrouwelijkheid te verbinden. We doen dit aan de hand van de thema's die worden aangedragen door het Keltische jaarfeest Mabon. Join the circle, sister.
 • SAMHAIN online circle
  wo 02 nov.
  Zoom
  02 nov. 20:00 – 21:30
  Zoom
  We komen samen in Bliss Sister Circle om ons met onszelf, met elkaar en met onze vrouwelijkheid te verbinden. We doen dit aan de hand van de thema's die worden aangedragen door het Keltische jaarfeest Samhain. Join the circle, sister.
 • YULE online circle
  wo 14 dec.
  Zoom
  14 dec. 20:00 – 21:30
  Zoom
  We komen samen in Bliss Sister Circle om ons met onszelf, met elkaar en met onze vrouwelijkheid te verbinden. We doen dit aan de hand van de thema's die worden aangedragen door het Keltische jaarfeest Yule. Join the circle, sister.
 • YULE live - mixed circle
  21 dec. 19:00 – 22:00
  Ghent, Sint-Denijs-Westrem, 9051 Ghent, Belgium
  Let's celebrate! Potluck Yule dinner, sharings, fire and fun. Inclusive, non binary, all welcome.

Hey sister, welkom!

Heb je zin om bij één van de cirkels aanwezig te zijn, schrijf je dan zeker alvast in! Als je je voor meer dan één cirkel aanmeldt, ontvang je tevens toegang tot de Sister Pages op deze website. Hierop staat per jaarfeest een meditatie en een rituelen-ebook. Je kunt zo inspiratie opdoen om je altaar te decoreren naar aanleiding van het Keltisch jaarwiel, of je eigen rituelen verbreden of verdiepen. Of als je nog geen practise hebt, helpt dit je op weg. Ik stuur je na bestelling een mailtje met hoe je toegang krijgt.

Blessed be,

Nina xo