1-op-1 coaching & healing traject

Ben jij er klaar voor om je leven op jouw dromen en verlangens af te stemmen?

Verandering vraag moed en commitment. Toewijding en doorzettingsvermogen. Niet eventjes een inzicht verkrijgen en hopen dat het nu anders zal zijn. Vandaar dat we 3 à 4 maanden intensief gaan samenwerken. Vandaar dat ik alleen samenwerk met vrouwen die klaar zijn met het oude, en openstaan voor het nieuwe. Die hun proces écht durven aangaan, met de juiste begeleiding natuurlijk. Als jij 'JA' voelt, dan ben je er klaar voor!

"Ik voel 'JA', en nu?"

Als je 'JA' voelt, zeg je best ook 'JA'. Dat geeft dat fijne gevoel van congruentie van voelen, denken en doen! Je kunt hier een vrijblijvend gesprek met me aanvragen, om te kijken of wat jij wilt aansluit bij wat ik bied. Om te voelen of het klopt voor beide partijen.

AnsPhotography_2021_business_NinaWopkjeBosch_7Y0A2893.jpg
Vrijblijvend een gratis gesprek aanvragen

Bedankt voor de inzending!

Testimonial van Marjan

"Nina’s 3-maanden-traject kwam op mijn pad op het juiste moment. Ik stond voor het maken van een grote beslissing en had me daar tijd voor gegeven, net de 3 maanden die het traject werden. Wat ik dacht in mijn eentje te doen, was nu door een traject volledig op maat door Nina begeleid en dat was een geschenk. Nina haalde steeds die zaken aan of naar boven die ik op dat moment nodig had. Door het plaatsen van intenties wist ik ook de focus te houden - want Nina’s coaching gaat erover om in je leven op elk moment op de juiste plaats te zijn. Ik kan amper geloven wat we bereikt hebben samen. Nina voelt alles haarfijn aan en neemt het tempo dat jij aankan. Zo krijg je de bijzondere aandacht die je nodig hebt als je kiest voor een dergelijk traject.”

Schermafbeelding 2021-03-31 om 16.27.59.
Schermafbeelding 2021-03-31 om 16.28.11.

xo Nina