1-op-1 coaching & healing traject

Ben jij er klaar voor om je leven op jouw dromen en verlangens af te stemmen?

Verandering vraag moed en commitment. Toewijding en doorzettingsvermogen. Niet eventjes een inzicht verkrijgen en hopen dat het nu anders zal zijn. Vandaar dat we 3 à 4 maanden intensief gaan samenwerken. Vandaar dat ik alleen samenwerk met vrouwen die klaar zijn met het oude, en openstaan voor het nieuwe. Die hun proces écht durven aangaan, met de juiste begeleiding natuurlijk. Als jij 'JA' voelt, dan ben je er klaar voor!

"Ik voel 'JA', en nu?"

Als je 'JA' voelt, zeg je best ook 'JA'. Dat geeft dat fijne gevoel van congruentie van voelen, denken en doen! Je kunt hier een vrijblijvend gesprek met me aanvragen, om te kijken of wat jij wilt aansluit bij wat ik bied. Om te voelen of het klopt voor beide partijen.

AnsPhotography_2021_business_NinaWopkjeBosch_7Y0A2893.jpg
Vrijblijvend een gratis gesprek aanvragen

Bedankt voor de inzending!

Testimonial van Marjan

"Nina’s 3-maanden-traject kwam op mijn pad op het juiste moment. Ik stond voor het maken van een grote beslissing en had me daar tijd voor gegeven, net de 3 maanden die het traject werden. Wat ik dacht in mijn eentje te doen, was nu door een traject volledig op maat door Nina begeleid en dat was een geschenk. Nina haalde steeds die zaken aan of naar boven die ik op dat moment nodig had. Door het plaatsen van intenties wist ik ook de focus te houden - want Nina’s coaching gaat erover om in je leven op elk moment op de juiste plaats te zijn. Ik kan amper geloven wat we bereikt hebben samen. Nina voelt alles haarfijn aan en neemt het tempo dat jij aankan. Zo krijg je de bijzondere aandacht die je nodig hebt als je kiest voor een dergelijk traject.”

Schermafbeelding 2021-03-31 om 16.27.59.
Schermafbeelding 2021-03-31 om 16.28.11.
AnsPhotography_2019_business_NinaBosch_s

Misschien ken je me nog niet?

Hey hey, ik ben Nina!

Ik ben happy single mama van Dharan (9), Rana (7) en Vidas (4) en holistisch coach. Ik volgde heel lang onbewust de stroom des levens, en die bracht me 'blijkbaar' hier, als Nederlandse in Gent. Sinds ik intensief yoga beoefen en yogales geef, nu 12 jaar, zie ik dat je ook op een bewuste manier je leven kunt leven en vormgeven (WOW!). Ik begon tools te verzamelen en te ervaren wat er werkte voor mij, en voor de mensen met wie ik werkte. Al gauw ontdekte ik, dat ik het het fijnst vond om vrouwen met kinderen te begeleiden, omdat ik met die doelgroep de meeste affiniteit heb, en mijn tools het best bij hen aansluiten.

 

Sooooo, long story short: that's what I do now! Ik coach met heel veel liefde vrouwen op het pad van zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling om meer vreugde en voldoening te ervaren in het leven! 

The big HOW

Hoe gaan we dat doen? Hoe ziet zo'n traject eruit? Wat zijn de tools waar je van spreekt? etc. Je kunt zo allerlei vragen hebben, en ik wil ze graag allemaal beantwoorden in een persoonlijke gesprek! Je kunt op deze pagina je gratis kennismakingsgesprek aanvragen, als je voelt dat er vragen rijzen.

Hier alvast wat informatie over de mogelijkheden tijdens het individuele 3 maanden-traject.

Dit is het plan: We kijken naar het nu, en naar je gewenste resultaat. Dan bepalen we samen wat er nodig is om daar te geraken, en wat er wenselijk is en bij je past. De tools die ik veel gebruik, en voor welke ik gediplomeerd ben, zijn: life coaching, systemisch coachen, Neuro Lingiustic Programming (NLP), meditatie/visualisatie, yoga (yin, hatha en vinyasa), Emotional Freedom Technique (EFT), Traume Release Technique (TRE), Access Consciousness (Bars en Bodyprocessen), Reiki, hartcoherentie, orthomoleculaire voedingsleer en -lifestyle, en stress- en burnoutcoaching.

Een voorbeeld van een 3 maanden-traject:

* let op, dit is dus een voorbeeld, het kan er ook helemaal anders uitzien!

* contacteer me voor prijzen!

- intakegesprek: doelen en intenties

- 2 coachingssessies: systemisch werk en NLP

- 2 coachingssessies: stress- & lifestyle-analyse plus orthomoleculaire tips

- op jouw lijf geschreven EFT protocollen

- 1 sessie: coaching op een thema + Reiki / Access BARS

- de opname van jouw yogales

- 1 sessie: een meditatieprogramma op maat + ademcoaching

- de opname van jouw meditatie

- opvolging en support via mail (max. 5x per week)

- eindsessie en evaluatie

Belangrijk

*** Mijn motto: Middels de big HOW naar de big WOW. We werken naar een resultaat, en dus niet per uur. We gaan samen kijken wat er bij jou en in jouw agenda past, en hoe we jouw gewenste resultaat het beste kunnen behalen.

*** Sessies vinden online plaats, of in Sint-Denijs-Westrem (Gent).

Bliss_edited.png
Vrijblijvend en gratis gesprek aanvragen

Bedankt voor de inzending!

My big WHY

Je bent nog altijd aan het lezen, en dus krijg je nog wat meer info. Info? Mijn big WHY! Dit is waarom ik doe wat ik doe, en waarom ik geloof dat het leven je altijd brengt waar je moet zijn. Soms wel met een omweggetje (of 26), maar je komt er, zolang je het proces maar aangaat.

Mijn big WHY, omwel de reden waarom ik doe wat ik doe, is dat ik vrouwen vrijer wil maken. Vrij van schuld en schaamte, om maar eens wat te noemen. Omdat ik geloof dat we nu nog niet zo vrij zijn als we zouden willen. Ik zie vrouwen gebukt gaan onder de onuitgesproken regels, normen en waarden die onze samenleving nog altijd voortduwen (of tegenwerken). Dat er van vrouwen eigenlijk wordt verwacht dat we superheldinnen zijn. Nu zijn we dat ook, begrijp me niet verkeerd. Maar om dat te kunnen zijn, dienen we wel voor onszelf te zorgen. Grenzen te stellen. Die te communiceren op een constructieve manier. Onze kinderen voorleven hoe je dat doet...

Veel vrouwen zijn along the way vergeten wie ze zijn en wat zij eigenlijk willen. De vrouw heeft in haar ontwikkeling richting meer vrijheid zich aan de man en de mannelijke regels waarop de maatschappij is uitgebouwd, aangepast. En ze is daarmee ver van haar vrouwelijke natuur af komen te staan. En dat is zonde, en ook absoluut onwenselijk. Want we staan op een belangrijk punt in de geschiedenis: het mannelijke werkt 'niet zo goed' meer, en heilige huisjes storten als vanzelf in. We hoeven er niet eens tegen te schoppen! 

 

Deze tijd vraagt van vrouwen dat ze in hun kracht komen, en dat ze gaan staan. Dat ze weten, voelen en léven wat vrouwelijkheid is, en het leven om hen heen vormgeven naar dat weten. Maar om dat te doen moet de vrouw vrij zijn, of zich op zijn minst kunnen verbinden met zichzelf in het moment. Om te weten wat haar verlangens, noden en behoeften zijn. Om te voelen wat het is dat ze écht wil. En om haar wereld naar die gegevens op een bewuste wijze vorm te geven.

 

Voilà, en hier voel ik dat ik kan helpen, door vrouwen te begeleiden op hun weg naar binnen, zodat zij daarna duidelijke en concrete stappen naar buiten kunnen zetten vanuit hun krachtige kern, en een gevoel van vrijheid kunnen ervaren in hun drukke leven.

Dit is mijn big WHY! Ik kan zo nog wel 2 dagen doorpennen, maar ik ga het hierbij laten. Vraag me alles wat je weten wilt in een vrijblijvend gesprek dat je hierboven kunt aanvragen. Ik kijk ernaar uit met je uit te wisselen!

Dankjewel voor het lezen, en ik hoop tot binnenkort!

xo Nina