top of page
LAMMAS circle
LAMMAS circle

wo 26 jul

|

My Sacred Space

LAMMAS circle

Live circle at my sacred place! Als het weer goed is buiten bij het vuur. Ohhh, vrouwenenergie ⭕️🔥

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Time & Location

26 jul 2023, 19:00 – 22:00 CEST

My Sacred Space, Kleine Gentstraat 31A, 9051 Gent, Belgium

About

- BLISS SISTER CIRCLE -

 Lughnasadh / Lammas

Lugh is de god van het Licht, de Zon, en een sterk leider. Hij offert zich op en geeft zijn geven om plaats te maken voor de langzaamaan terugkerende duisternis. Dit proces is een constante beweging, een cyclus van zaaien - groeien - oogsten, de cyclus van het leven en Moeder Aarde.

Zodat wij kunnen genieten van de rust na het hoogtepunt van de zomer, sterft Lugh een rituele dood. Wij kunnen hierdoor terugkijken en vooruitblikken, in vertrouwen dat de cyclus zich opnieuw en opnieuw zal voltrekken, en wij kunnen groeien en evolueren tot iets dat we tot nog toe niet eens hadden durven dromen. Lugh ruimt de weg voor onze nieuwste en nog niet ontgonnen verlangens, wensen en zieleroerselen.

Maken wij gebruik van deze liefdevolle opoffering van het Licht? Oh yes we do! We doen het door samen te komen op het eerste oogstfeest Lughnasadh op 1 augustus. In kleine kring vieren we en danken we, en maken we onszelf klaar om zowel te eren als ook te delen in de oogst die ons deze zomer ten deel valt.

Wil je dit belangrijk moment in de cyclus ook op de dag zelf beleven? Schrijf je in, lieve vrouw. 

⭕️ 

Tickets

  • Sister Ticket

    Betaal wat je wilt
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share This Event

bottom of page