top of page
Reiki - Chakras - Healing Chrystals

Mastertraject REIKI + GUIDANCE

REVIEW van het Reiki+Guidance Mastertraject

 

 

"Mijn Reiki Mastertraject met Nina was ongelofeijk transformerend. De sessies waren doordrenkt met zachtheid en liefde. De hele ervaring was krachtig en helend.

 

Nina heeft de gave om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren. Haar zachte energie en oprechte betrokkenheid zorgde dat ik in een oase van rust en genezing terecht kwam. Ik voelde me omhuld door liefde, zonder vooroordelen, alles was en is nog steeds welkom. Ze nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren, mijn behoeften te begrijpen en elke sessie aan te passen aan wat op dat moment het meest nodig was. Zo een (h)eerlijke ziel! 🩵

 

In de afgelopen 8 maanden heb ik meer vooruitgang geboekt dan ik me ooit had durven voorstellen. De impact van Nina op mijn leven is niets minder dan mind blowing geweest. Ik merk dat ik emotioneel in balans ben, mijn energie stroomt vrijer, mijn veld is groter. Ik ben me bewust geworden van blokkades die me jarenlang hebben belemmerd.

 

Ik ben haar dankbaar voor de reis die we samen hebben gemaakt en kan met vol vertrouwen zeggen dat Nina een waardevolle gids is voor iedereen die op zoek is naar innerlijke genezing en groei.

 

Ik ben blij dat je op mijn pad kwam, lieve sister."

- Sabrina T.

Het Mastertraject Reiki+Guidance

- een programma van 9 maanden tot 1 jaar, helemaal op maat

- Reiki 1 inwijdingen

- Reiki 2 inwijdingen

- Master-inwijding

- meevolgen van Reiki 1 & Reiki 2 weekends

- in-depth guidance & mentoring van jouw processen

Na dit traject

- kun je zelf Reiki geven, live en op afstand

- ben je gecertificeerd Reiki Master

- mag je zelf inwijdingen geven

- sta je middenin jouw leven

- ervaar je meer helderheid over jezelf en jouw pad

Voor wie?

- je voelt dat je klaar bent voor meer, maar het is nog niet geheel duidelijk in welke vorm

- je bent al eventjes jouw pad van het hart aan het bewandelen

- je bent er klaar voor om een stevige commitment met jezelf aan te gaan

- je deinst niet terug voor het echte werk

- je wilt je liëren aan een eeuwenoude traditie met prachtige resultaten wereldwijd

- je voelt dat je het licht mag dragen

Ja?

Stuur me een berichtje om af te stemmen

Details

  • 1 plaats vrij zomer 2024

  • prijs afhankelijk van eventuele Reiki-graden die reeds behaald zijn

  • traject ook te volgen indien je al Reiki gevolgd hebt bij iemand anders, dan verrekenen we dat in de prijs

  • aanmelding vindt plaats na een gratis afstemmend gesprek waarin we voelen of we willen samenwerken en of dit het juiste moment is

White Structure

REIKI HEALING

Reiki Sessies

Reiki is een eeuwenoud systeem uit Japan, dat universele levensenergie stuurt naar daar waar het nodig is. Je kunt met behulp van intentie de energie sturen, maar de energie vindt sowieso de juiste weg.
 


Reiki werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Een behandeling vindt plaats op de behandeltafel in de praktijk in Sint-Denijs-Westrem, of online/op afstand. De Reiki-inwijdingen vinden allemaal ter plaatse in de praktijk plaats.
 


Reiki-behandelingen worden over het algemeen als ontspannend en verhelderend ervaren. Het gebeurt regelmatig dat er in je lichaam, én in je leven dingen beginnen te stromen. Het kan zijn dat er gebeurtenissen plaatsvinden die je niet zag komen, maar die wel 'kloppen'.

 

Na elke behandeling deel ik je mijn bevindingen mee, als je dat wenst. Ik neem voeling met jouw energie en breng die dan onder woorden.
 


Ik hoor het graag als je wilt afspreken: mail me

Reiki live (1,5u)

Een Reiki-behandeling ter plaatse is Reiki + Coaching, duurt anderhalf uur en kost €99.

We gaan even in gesprek om te voelen wat jij op het moment nodig hebt, en brengen dit in woorden voor jouw intentie.

Vervolgens ga je liggen en geef ik de behandeling met mijn handen op of boven je lichaam.

Vervolgens bespreken we de highlights van de ervaringen tijdens de behandeling, en ga je naar huis met een bondige boodschap die ik van jouw helpers krijg, en aan jou doorgeef.

Reiki op afstand (1u)

Een Reiki-behandeling op afstand is Reiki + Reading, duurt een uur en kost €66.

Bij een behandeling op afstand krijg ik veel informatie door, die ik noteer.

Ik stuur je achteraf het verslagje van mijn reading en channeling toe, zo puur en 'kaal' mogelijk, zodat je het zelf kunt interpreteren.

De Reiki-energie stroomt evenzeer naar jouw systeem, net zoveel als bij een live behandeling, maar de fysieke effecten van aanraking zijn veelal minder aanwezig.

Het pluspunt van Reiki op afstand in vergelijking met live, is dat ik meer informatie doorkrijg, die je achteraf van mij krijgt doorgestuurd.

Zelf Reiki leren

Reiki Inwijdingen

Reiki heeft voor mij al veel betekend. Ik voel dat het in mijn proces als person of Light, een enorme stuwende en ondersteunende kracht is (geweest). Het Reiki Master-schap brengt me rust en eenvoud, en een groot vertrouwen in het natuurlijke verloop der dingen, aards én kosmisch.

Reiki uitdragen vraagt de absolute belichaming én totale mildheid naar mezelf. Ik doe dit met een grote vreugde, integriteit en als eeuwige student. We zijn nooit uitgeleerd, en ook (misschien zéker) niet als Reiki Master, of meester(es) in wat dat ook!

Ik geef Reiki 1 & Reiki 2 weekends en individuele sessies & inwijdingen in de eerste en tweede graad. Ook breng ik het Mastertraject Reiki & Guidance, waarbij we 1-op-1 gaan wandelen op het pad der eenvoud. Het Mastertraject staat voor een doorstroming van jouw persoonlijke processen en transformatie. Om het kosmische en het aardse samen te brengen en door jouw kanaal te laten stromen. Voor jezelf, jouw naasten en iedereen die je in dit leven (en erna) ontmoet. Je wordt een lichtdrager in de puurste zin van het woord, door een jaar lang diepgaande healing en mentoring te ontvangen, en te leren hoe je hierin gaat staan en het kunt uitdragen. Dat kan helemaal op jouw manier: onuitgesproken en voor jezelf, klanten begeleiden, of Reiki-cursussen aanbieden. Het proces zal het jou wel laten zien.

Kijk voor de Reiki 1 en Reiki 2 weekends die reeds gepland staan op de pagina Events & Circles. Voor individuele Reiki-inwijdingen (zowel eerste als tweede graads), kun je mij contacteren. We maken dan een afspraak voor 2 dagdelen, waarbij ik jou individueel of in kleine (eventueel zelf samengestelde) groep de cursus en inwijdingen geef.

bottom of page