top of page

RITE OF THE WOMB

Rose - the symbol of the Rite of the Womb
Womb Healing Ritual

Ceremonie op maat

(individueel of in cirkel)

Heling op diepere lagen

In je lichaam aanwezig Zijn

Baarmoeder-heling

Voorouderwerk

Vrijmaken van Creatiekracht

De Rite of the Womb is de 13e initiatie van de Munay Ki. Het is een sjamanistisch waterritueel voor heling en bevrijding. Momenteel hebben we nood aan verbinding. Verbinding met onszelf, met elkaar, met de Kosmos en met de Aarde. Dit kunnen we bewerkstelligen door onszelf te helen, en vanuit de geheeldheid te verbinden met de ander. Vaak betekent dit dat we balans mogen aanbrengen in het mannelijke en het vrouwelijke in onszelf in de eerste plaats. De disbalans die we waarnemen buiten ons, kun je bezien vanuit de disbalans tussen de gewonde mannelijke en gewonde vrouwelijke delen in onszelf. Wij hebben nu voldoende vrijheid, vertrouwen en veiligheid om in bepaalde settings deze gewonde stukken naar boven te laten komen, en ze tot heling uit te nodigen. In Liefde en Licht. Dit brengt ons dichterbij samenlevingsvormen die vanuit deze waarden zijn opgebouwd, en dit is waarom ik dit ritueel wilde ontvangen en wil doorgeven.

De Rite wordt van vrouw op vrouw doorgegeven. Na het ontvangen kun jij dit ritueel ook doorgeven aan andere vrouwen!

De Rite of the Womb heeft voor mij persoonlijk diepe stukken naar boven gebracht, en die geven vaak een mate van chaos en verwarring. Dit is omdat de mind het niet snapt en wel steeds wil begrijpen wat er gebeurt. Maar de delen in de baarmoeder zitten in het donker, en zijn vaak voor het begrijpen, voor het ontstaan van het cognitieve, ontstaan en aan ons doorgegeven. Dit is als het ware niet van ons. Het transformeren en loslaten van deze stukken is een proces dat je aangaat in zachtheid en mildheid met jezelf. Weet dat ik er ook na de ceremonie ben om te delen en te begeleiden, indien nodig en wenselijk, om dit proces in veiligheid en verbinding te kunnen gaan en in een groeibeweging te blijven.

Het doel van deze ceremonie is het herstellen van de pure en zuivere creatiekracht van je baarmoeder, en het vrijmaken en losmaken van dat wat er niet hoort.

Ik stuur je alle info als je je ceremonie hebt gepland.

Investment in Self

€ 244 (inclusief btw)

(kan ook als onderdeel van een coaching traject/programma)

* Voor Womb HEALing Circles waarbij de Rite of the Womb wordt doorgegeven:

Events & Circles. Indien je de Rite bij mij al hebt ontvangen, dan kun je korting krijgen. Mail me in dat geval!

*Zie hier mijn vermelding in de officiële directory van Rite of the Womb priestesses  http://theriteofthewomb.com/directory-of-practitioners/

Ik wil een individuele Rite of the Womb inplannen 🌹

Bedankt voor de inzending!

Nina Wopkje meditating

xo Nina

bottom of page