top of page
Pink Sugar

1-on-1 Alignment Sessions

We kunnen veel helen, aanraken en shiften in groep (zie Events & Circles), maar op sommige momenten hebben we individuele begeleiding nodig. Ik bied sessies op maat. Vaak combineer ik coaching en healing, omdat zinvolle verandering en transformatie start vanuit voelen, en voelen enkel lukt in een ontspannen lichaam en met een ontspannen mind. Dit kan in de vorm van:

REIKI — ACCESS BARS — BODYPROCESSEN — LIFE & BUSINESS COACHING — RITE OF THE WOMB — HARTCOHERENTIE

Onderaan deze pagina kun je het formulier invullen om een sessie te boeken of om een vraag te stellen.

Reiki

Reiki is een eeuwenoud systeem uit Japan, dat universele levensenergie stuurt naar daar waar het nodig is. Reiki werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Reiki-behandelingen worden over het algemeen als ontspannend en verhelderend ervaren. Na elke behandeling deel ik je mijn bevindingen mee, als je dat wenst. Reiki is zeer zacht en licht, en ondersteunt jouw persoonlijke processen met subtiele kracht en energie.

Een sessie Reiki wordt altijd gecombineerd met een check-in en een check-out: Je laat even weten waar je staat en wat jouw intentie is voor deze sessie. Na de behandeling bespreken we wat er gebeurde en wat je eruit meeneemt.

Access BARS

Access Consciousness BARS werkt op het onderbewuste denken. De BARS zijn banen die op en door het hoofd lopen. Deze banen hebben verschillende thema's. Door met mijn vingertoppen de uiteinden van deze banen aan te raken gaan ze aan. Door ze enkele minuten aan te houden, worden ze ontladen, op die manier die nu mogelijk en wenselijk is voor jou. Over het algemeen wordt dit als zeer ontspannend ervaren. Tip: Boek er 3 voor maximaal effect.

Een sessie BARS wordt altijd gecombineerd met een check-in en een check-out: Je laat even weten waar je staat en wat jouw intentie is voor deze sessie. Na de behandeling bespreken we wat er gebeurde en wat je eruit meeneemt.

Access Bodyprocessen

Deze lichaamsprocessen zijn hands-on healings met bepaalde thema's. Ze spreken onbewuste lichaamsprocessen aan. Ik beheers Bodyprocessen met de thema's detox, trauma, vision, regeneration, energetic facelift & restructuring. Jij kiest of ik kies intuïtief op het moment van samenkomst. Het doel is om blokkades op te heffen en de energie te laten stromen. Deze sessies kunnen veel losmaken, vooral als je er 3 na elkaar ontvangt.

Een sessie Bodyprocessen wordt altijd gecombineerd met een check-in en een check-out: Je laat even weten waar je staat en wat jouw intentie is voor deze sessie. Na de behandeling bespreken we wat er gebeurde en wat je eruit meeneemt.

Life Coaching

Ik werk intuïtief en met behulp van verschillende tools, waaronder NLP, EFT, TRE, stress- en burnoutcoaching, systemisch werk en vooral met behulp van Universal & personal Consciousness. Het is niet de ingang of de tool, maar het bewustzijn en de toewijding die het proces bedden en de transformatie mogelijk maken. Ik geef faciliteer jouw proces, en tussen de sessies door sta ik aan de zijlijn van jouw Pad.

Een proces van transformatie gaat altijd samen met het verbinden van 'losse' of 'verloren' delen van jezelf. Dit betekent dat we naar de momenten en plekken teruggaan, waarbij jij die delen van jezelf hebt (moeten) verlaten, vaak om te overleven. Om de beweging naar leven te maken, mag je bereid zijn om dit proces aan te gaan met alles dat je in je hebt. 

Business Coaching

Ik werk intuïtief met behulp van Human Design, herprogrammering van het onderbewuste, money magic, natuurwetten en licht- & schaduwwerk. We achterhalen je Missie, je Devotion en je Blueprint en vanuit de connectie met deze 3-eenheid onderneem jij Aligned Action.

Er zijn ook momenten dat je dit proces kunt bedden in groep:

Business Coaching dag: Soul Mission Day

Business Coaching 2-daagse: Soul Mission Blueprint

Jouw business is de weerspiegeling van jezelf op dit moment. Dit is punt A, dit mag erkend en aanvaard worden op een diepe laag. Van daaruit kunnen we vertrekken en gaan waar we willen en vooral horen te zijn. We beginnen bij NU, en vaak is het nodig om even in het verleden iets recht te zetten. Dan kunnen we in volle vaart, of rustig, vooruit. Wat er ook van jou gevraagd wordt door het leven, you've got it!

Rite of the Womb

Dit sjamanistisch baarmoederritueel maakt gebruik van het waterelement en van rozen. Het ritueel wordt al eeuwen doorgegeven van vrouw op vrouw, en stelt zich ten doel om de baarmoeder vrij te maken en om de stukken die daar niet thuishoren te transformeren. We verbinden met diepe lagen en nodigen die in Liefde uit.

Lees verder op de aparte Rite of the Womb pagina.

Hartcoherentie Training

In 4 sessies leer ik je hartcoherentie aan, een krachtige tool die je zenuwstelsel ontlaadt en reset, waardoor je op een gezondere manier prikkels verwerkt en je nervus vagus optimaal functioneert. Deze zenuw is verbonden met bijna alle lichaamsprocessen en organen, en is momenteel bij bijna iedereen overprikkeld.

Lees verder op de aparte Hartcoherentie pagina.

Reiki Mastertraject

Je kunt bij mij tot Reiki Master worden opgeleid. Het gaat om een proces van 9 maanden tot 1 jaar, waarbij jouw innerlijke Mentor geboren gaat worden. We faciliteren dit proces, en ik ben jouw mentor the mentor along the way. Wat staat er tussen jou en het Meesterschap, jouw persoonlijk leiderschap?

Lees verder op de aparte Reiki pagina.

investment in self

 

Reiki op afstand

+

Intuitive Alignment

sessie van 60 minuten

€ 66 (inclusief btw)

.

Reiki live

of

Access BARS

of

Access Bodyprocessen

sessie van 90 minuten

€ 99 (inclusief btw)

.

Life Coaching

live of via Zoom

sessie van 1,5 uur

€ 99 (inclusief btw)

-

sessie van 3 uur

€ 188 (inclusief bw)

.

Business Coaching

live of via Zoom

sessie van 1,5 tot 3 uur

€ 99 (exclusief btw) per uur

.

Life + Business Coaching

1x Life Coaching - 3 uur

1x Business Coaching - 3 uur

live of via Zoom

€ 444 (inclusief btw)

.

Individuele Reiki 1-inwijding

2 dagdelen van 4 uur

€ 555 (inclusief btw)

.

Individuele Reiki 2-inwijding

op aanvraag

.

Reiki+Guidance

Mastertraject

*investering is afhankelijk van of je al 1 of meerdere Reiki graden hebt behaald

op aanvraag

.

Individuele Rite of the Womb

ceremonie van 3 uur

€ 222 (inclusief btw)

 

.

Hartcoherentie Training

4 sessies van 1,5 uur

live of via Zoom

€ 444 (inclusief btw)

.

book your session / ask me anything

Image by Mor Shani - Namasté
BOOK / ASK ME

Bedankt voor de aanmelding!

Ik stuur je binnen 24 uur een email.

bottom of page