top of page
Image by Ksenia Yakovleva

FAQ Yule Whispers


Kan ik de transmissie ook op een later moment ontvangen?
Jazeker, je houdt 6 maanden toegang tot alles.Wat is een transmissie?
Een transmissie is in dit geval een overdracht van energie waarbij ik intap op bepaalde energiën en informatiebronnen, en ik de energie doorgeef aan jou.

Dit kan in de vorm van een meditatie, een clearing, een activatie, een journaling opdracht, met behulp van Reiki, etc.
 


Heb ik voorkennis/ervaring nodig van Yule of met het ontvangen van transmissies?
Nee. Je hoeft zelfs niet met de mind te begrijpen waar het over gaat. Het is een energetische overdracht dus het komt binnen via jouw energetisch lichaam en vindt een weg in jouw systeem.

Om de informatie binnen te laten en te verwerken worden ook tips gegeven tijdens de Yule Whispers periode.

 


Hoe en waar ontvang ik de Yule Whispers?
Je ontvangt sowieso elke dag een email met de transmissie van de dag. Ik zal die om 5.55u versturen. De transmissies zijn reeds opgenomen, en kun je beluisteren/ afspelen/ zien/ downloaden afhankelijk van de vorm.

Er is ook een besloten Instagram-account waar ik tips deel en de transmissies zal toelichten.

Er is ook een Facebook groep die eerder bedoeld is om te delen over je proces, om verbinding te maken met anderen, om een bedding te creeeren voor het werk dat we uiteindelijk samen als groep doen.


 

 

Misschien heb ik geen tijd om (alles) te volgen in de kerstperiode.

Met je inschrijving en intentie geef je aan dat je de energetische transmissies wilt ontvangen. Dus of je ze nu bewust doet of niet, je wordt in meer of mindere mate toch meegenomen in de energie. Je hebt er dus sowieso iets aan, of je nu alles meedoet, of maar een deel, of zelfs als je je alleen inschrijft. Natuurlijk kun je met je bewustzijn ook veel shiften en uitklaren, dus meevolgen is altijd nog beter.Kan ik me inschrijven voor een deel van Yule Whispers?
Nee, dit is niet mogelijk. Natuurlijk ben je een vrij mens, en volg je wat je wilt en wat je aanstaat. Maar het is belangrijk om de volledige commitment aan te gaan. Vaak als we een commitment aangaan aan een deel van een programma of proces, dan sluiten we bepaalde emoties, bepaalde lagen, bepaalde delen van onszelf uit, en wijzen we onszelf daarmee af.

De 12 nachten zijn allemaal even belangrijk, en ookal volg je ze niet bewust, je wordt in de energie meegenomen op de 12-daagse reis en gedragen door de groep.

 

Ik heb geen Facebook/Instagram, wat nu?

Dan kun je één van de 2 doen, of een account aanmaken, of niet meedoen met dit deel van het programma. Als het belangrijk is voor jou om hierin meegenomen te worden, maak dan een tijdelijk account aan.

Ik heb niet zoveel met Yule/de Keltische jaarfeesten, wat nu?

Misschien toch wel. Als het programma je aanspreekt en je weet niet waarom, dan klopt het voor jouw energetisch lichaam helemaal ✨


 
Heb je nog vragen? 
Mail me nina@mamabliss.be
bottom of page