top of page
Soul Mission Blueprint 🔥 (volzet)
Soul Mission Blueprint 🔥 (volzet)

za 29 apr

|

My Sacred Space

Soul Mission Blueprint 🔥 (volzet)

Een weekend om je af te stemmen op jouw Blueprint en je zielsmissie. Zodat je vanuit die pure plek jouw (werk)leven kunt vormgeven.

Er is nog één plaatsje voor dit event, enkel via email
Mail me 4 the last spot

Time & Location

29 apr 2023, 10:00 – 30 apr 2023, 17:00

My Sacred Space, Kleine Gentstraat 31A, 9051 Gent, Belgium

About

Dit weekend gaan we intunen op wat er leeft in onszelf, en wat er door ons geuit wil worden, om tot Creatie over te gaan.

In de vorm van een Soul Mission, een levensmissie die jouzelf overstijgt, en geconnecteerd is met jouw Blueprint en die de Aarde als geheel dient.

Je kunt die missie destilleren uit een astrologie-reading of iets dergelijks, maar uiteindelijk is het nodig dat je haar ZELF kunt voelen, activeren en belichamen, om er ook echt actie op te kunnen ondernemen.

En om duurzaam te kunnen blijven terugvallen op deze WHY, deze missie om iets achter te laten, om helemaal jezelf te zijn, iets te creëren om het geheel te dienen, en ook die levenskracht te voelen en belichamen, die hiervoor nodig is.

Dan doe je het namelijk absoluut nooit alleen!

En al zeker niet 'puur op eigen kracht'.

Het is wat er door jou komt, de onuitputtelijke levensenergie, die zich eindelijk een weg kan banen naar buiten toe, door jouw Creatie.

Je bent full on supported from then on, en je wordt als het ware vooruitgestuwd, of je het nu wilt of niet (je Ego dan, want je Ziel wil dit zéker!).

Ik voel dat ik helemaal AAN ga en dat ook ik NU word gevraagd om hier volledig in te gaan staan, en dit te delen met jullie (goosebumps).

Praktisch:

* 2 dagen deep dive (hier in my sacred space)

zaterdag 29 april 10u -17u

zondag 30 april 10u -17u

* potluck lunch (iedereen neemt iets veg. mee voor de lunch)

* een online cirkel +/- 4 weken na het weekend (datum overeen te komen met de groep)

Mijn Blueprint is aan het activeren op dit punt... en ik voel de energie die vrijkomt, is veel en mooi.

Omdat de Zielsmissie en de Blauwdruk in essentie zo puur zijn, mogen we ons vrijmaken van dat wat er in de weg ligt om deze volop te voelen, te activeren en te belichamen.

Hiervoor is ook aandacht in het weekend, maar ik wil jullie hierbij uitnodigen om dat vanaf nu al te beginnen doen, met intentie en liefst hieraan gekoppelde actie.

Zo fijn om dit Pad samen te bewandelen, lieve Sister...

Share This Event

bottom of page